Pala palalta!

Olen ikäni unelmoinut matkustamisesta ja ulkomailla asumisesta. Huomasin täyttäessäni 35-vuotta, että en niitä unelmiani ollut pahemmin seurannut. Aloitin suunnittelemaan irtiottoa, vuosi ulkomailla, puolivuotta matkustellessa. Tutkailin eri vaihtoehtoja, erilaisia järjestöjä, vapaaehtoistyötä ja laskin budjetteja. Lopulta keräilin pitämättömiä ylityövapaita ja vuosilomia ja sain kasaan kolmen kuukauden loman.

Kolme kuukautta on kuitenkin pitkä aika, sen aikana ehtisin pallon ympäri – tuumasin ja siitä se sitten lähti. Koska vaatimattomuus ei ole hyveeni, suunnitelmani oli pompöösi, Lontoo – New York – San Francisco – Havaiji – Uusi-Seelanti – Australia. Ihan pala kakkua, no tarkemmin maistaisin ihan kaikkia paloja yhdeltä istumalta. Matkaan oli tarkoitus lähteä vuoden 2012 syksyllä.

edinburgh2

Tammikuussa 2012 sain idean tehdä pienen koeponnistuksen ja buukkasin itselleni matkan. Lähdin kesäkuun alussa, pienen budjetin lomaa ja työtä yhdistävälle, vajaan viikon matkalle Lontoon kautta Edinburghiin. Ja kaikki muuttui…

Yksi vastaus artikkeliin ”Pala palalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *